Veel gestelde
vragen

Onderstaand staan de meest gestelde vragen, mocht u een andere vraag hebben neem gerust contact met ons op info@air-bee.nl

Ja, dat kan tijdens onze openingstijden, van maandag t/m vrijdag bent u welkom op afspraak.

Afhankelijk van de hoogte van de ruimte tot ± 38 m2 of ± 90m3 inhoud.
Dat kan eenvoudig door het scannen van een QR-Code. Je kan dan de Air-Bee bedienen en de luchtkwaliteit uitlezen.
De Air-Bee is van een dubbel filtersysteem voorzien. Het titanium luchtfilter kan eenvoudig met schoon leidingwater worden afgespoeld. Dit filter hoeft in principe niet te worden vervangen. Het H13 Hepa luchtfilter moet worden vervangen als deze vervuild is. Het is vooraf lastig te bepalen hoe lang dit filter meegaat want dit is afhankelijk van de vervuiling in de omgeving en gebruiksduur van de Air-Bee.
Dit kan eenvoudig door de 4 schroefjes aan de zijkant los te draaien en de behuizing voorzichtig omhoog te tillen. De filters kunnen vervolgens eenvoudig eruit worden geschoven. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie.

In principe wordt deze alleen vervangen als hij kapot is. De UVC lamp gaat bij normaal gebruik vele jaren mee. Raadpleeg de handleiding voor meer informatie.

Ja, de Air-Bee wordt standaard geleverd met een eigen afstandbediening.
Ja, de Air-Bee heeft een nachtstand, 2 ventilatie standen en een automatische regeling.
Als de Air-Bee aanstaat is deze altijd de lucht aan het zuiveren / reinigen. Indien de lucht schoon is draait de Air-Bee op de automatische stand zeer geruisloos. De led-verlichting is dan groen. Detecteert de Air-Bee verontreinigde lucht, dan zal de capaciteit steeds verder toenemen. Bij een hogere vervuilingsgraad schakelt de Air-Bee led-indicatie naar Oranje of zelfs Rood en loopt de capaciteit steeds verder op.
Dit kan gewoon met een zachte vochtige doek. De binnenzijde mag voorzichtig worden afgestoft bij het vervangen van het luchtfilter. Tijdens het reinigen altijd de spanning van het toestel afhalen! Raadpleeg de handleiding voor meer informatie.
Jazeker, schone zuivere lucht is veel beter dan vervuilde lucht. Dit heeft een positief effect voor de gezondheid. Mensen en dieren zijn hierbij gebaat.

De Air-Bee is een actieve luchtreiniger en verwarmd, koelt of bevochtigd de lucht niet.

Jazeker, de Air-Bee elimineert fijnstof, geur en rook.

Documenten

Onderstaand de verschillende beschikbare documenten

Air-Bee flyer

Covid-19 certificaat

Gebruiksaanwijzing

Gebruikshandleiding APP

Air-Bee Breathe the difference